Homevideo’s, plasseks en social media

Beste Patricia,

Ook al hield niemand zich ooit bezig met jouw seksleven, sinds een paar dagen heeft ineens echt iedereen het erover. Wie had dat nou gedacht, dat jij nog zou belanden in de “eregalerij” van sociale-media hypes? Hypes die niets te maken hebben met onze persoonlijke mening, maar zich enkel richten op opportunistische stemmingsmakerij? Hypes die doorgaans nog korter duren dan de speelduur van jouw home video? Hypes die van nul fatsoen getuigen en enkel bestaan bij gratie van blind kuddegedrag? Jawel, het rijtje The Voice, Bootvluchteling, Grijp-Die-Willekeurige-Lichtgetinte-Hufters en Donald Trump heeft er weer iemand bij gekregen. Wat een feest. 

Maar goed, erg lang zal deze rage niet gaan duren hoor Patries. Het kuddevee mengt zich binnenkort weer blindelings in het eerstvolgende nieuwe burgervirus, of het nou gaat om killerbody’s, nepnieuws of plasseks. Welk virus in omloop is, wordt bepaald door de mediabaas die het hardste kan schreeuwen, alleen zijn die mediabazen niet zo gebrand om het verspreiden van zinvolle berichtgeving. Het onderwerp van gesprek wordt bepaald door random onbenulligheden, en bijna niemand is kwiek genoeg om daar doorheen te prikken. Het zal nog geen week duren tot weer een nieuw “schandaal” zich openbaart en men ook hier als een stel mussen om een stukje brood zal vechten om het grootste aandeel. En dan ineens is jouw filmpje niet meer zo interessant, hoewel jij nog een poosje kan vertoeven in het kielzog van deze media-aandacht.

Het is niet meer dan smaakloos leedvermaak van het gemiddelde bitterballenvolk, verschuilend achter hun smartphone. 

Beste Patricia, mocht je dit lezen…  Niet jij, maar het karakterloze filmpjes-spammende volk is het probleem achter dit mediacircus, hetzelfde volk dat al panisch zou worden als er onbewerkte foto’s van hunzelf op sociale media zou verschijnen. Hoe een mens met anderen omgaat zegt nog altijd veel over zijn persoonlijkheid, maar goed, dat weet jij ook wel. Wat jouw home-video inhoudelijk ook mag voorstellen, of het nou urofiele uitspattingen zijn of missionaris in het donker met je kleren nog aan, ik ben van mening dat deze digitale campagne van minder fatsoen getuigt dan de inhoud van jouw video. 

Dus vrouw, doe vooral net zoals de rest van Nederland gewoon waar je zin in hebt. Dus neuk, leg vast, houd van het leven en ontvang wat je maar wilt en waar je maar wilt. In werkelijkheid is stiekem niemand echt geïnteresseerd in wat jij doet.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *